Plafonds

  • Sierpleister

    De duurzame wandafwerking als meerwaarde voor uw woning.
  • Betonlook

    De ideale wandafwerking voor in uw keuken of badkamer.
  • Roest en Koper Look

    Originele afwerking met Geöxideerd koper of roest effect.

Stukadoorswerk

Stucadoren is het uitvlakken van muren of plafonds, oftewel het "strak" maken van een hobbelige wand of een golvend plafond.

Bij stucadoorswerk zijn de afwerkmogelijkheden groot. Na stucadoorswerk is schilderen of tegelen mogelijk, maar er kan ook gekozen worden voor sierpleister op kleur, waarbij verdere afwerking niet nodig is.

Pleisterwerk

Pleisterwerk is een traditionele wandafwerking op gipsbasis. De plafonds worden vlak en strak afgewerkt, waarna deze in elke gewenste kleur gesausd kunnen worden.

Wanneer u geinteresserd bent in het plaatsen van lijsten en/of ornamenten, raden wij u aan om voor pleisterwerk te kiezen. De rustige en vlakke uitstraling combineerd fraai met de bloemrijke, barokke uitstraling van lijsten en ornamenten.

Fijnschuurwerk

Fijnschuurwerk is bijna eenzelfde product als pleisterwerk, met dat verschil dat er aan de gips kleine zandkorreltjes zijn toegevoegd.

Deze zandkorreltjes zorgen voor het 'vlammende' effect in fijnschuurwerkplafonds.

Spackwerk

Spack is een pasta welke kalk en kunsthars bevat. De spack wordt door middel van een machine op de muur of plafond gespoten, hierdoor is de naam spack spuiten ontstaan. Allereerst wordt er een meslaag aangebracht die als ondergrond dient voor de volgende laag.

Het grootste voordeel aan spack is dat er geen perfecte ondergrond nodig is zoals bij schilderwerk. De wanden moeten recht en behang-klaar zijn.